Kara-Master?
 
Kara-Master on julkiseen esittämiseen oikeutetun karaokemusiikin digitaalinen verkkokauppa. Lataa ensin koodekki ja Kara-Master ohjelma koneellesi. Sen jälkeen voit ostaa saamallasi lisenssikoodilla haluamasi karaokemusiikin.
Kara-Master on kätevä ja aikaa säästävä tapa soittaa karaokemusiikkia. Se on ihanteellinen ratkaisu ammatikseen soittavalle KJ:lle. Teet soittolistan käden käänteessä, lisäät laulajan nimen jne...
Lataa ohjelma, tee haluamasi asetukset, valitse soitettavat biisit ja anna palaa!
   

Ohjelmisto

Kara-Master ohjelmisto on ilmainen.
Se sisältää musiikkisoittimen, sähköisen musiikkiarkiston sekä työkalun musiikkisisällön lataamiseen.
Ohjelmisto on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja käyttöliittymältään itsestäänselväksi jotta aikaa ei menisi minkäänlaisen ohjeistuksen lukemiseen.
 
Kara-Master on suunniteltu tehokkaaksi ja edulliseksi työkaluksi mm.karaokeiltoja tarjoavalle DJ:lle. Soittolistan voi tallentaa valmiiksi tiedostoksi jotta aikaa ei mene hukkaan paikanpäällä soittolistan kokoamiseen.
 
Kappaleiden soittojärjestystä voi muuttaa rajattomasti ja järjestellä soittolistan eri kriteerein; järjestysnumero, nimi, artisti, kesto, laulaja.

Laulajien nimet voidaan syöttää kappalekohtaisesti, ohjelma huolehtii käyttäjän määräämien asetusten mukaisesti laulajien nimen esityksen yleisölle. Mahdollisuutena on myös esittää seuraavan laulajan nimi joko automaattisesti tai manuaalisesti etukäteen, ennen seuraavan kappaleen alkua.
 
Kara-Master tarjoaa mahdollisuuden esittää yleisönäytöllä oman taustakuvan, sekä DJ:n nimen.

Verkkokauppa

Musiikin ostaminen verkkokaupasta on helppoa. Ohjelmisto luo tietokonekohtaisen lisenssikoodin mikä annetaan musiikkia ostettaessa. Käyttöoikeudet luodaan automaattisesti ja heti kun olet imuroinut haluamasi musiikin, on lisenssi ladattavissa palvelimeltamme.
Musiikkisisältö sijaitsee nopeiden, kotimaisten yhteyksien päässä. Voit imuroida musiikkia niin nopeasti kuin Internet-liittymäsi mahdollistaa.
 
Kara-Master verkkokauppa tarjoaa turvallisen tavan maksaa musiikista yleisimmillä maksutavoilla.

Tuki

Mikäli mitä tahansa kysyttävää ohjelmistosta tai verkkokaupasta ilmenee, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

Embracy Oy
 
Sähköposti:  info@kara-master.fi


 


 

©2014  Embracy Oy